EMV BESCHERMING met STRAS

"Jouw Gezondheid is Jouw Leven"

EMV Bescherming dat zoek je, want je wil géén EHS-klachten krijgen. Inmiddels heeft 3% van de bevolking deze klachten al en het percentage groeit.

Oplossing

De STRAS biedt een beschermend veld waarbinnen je lichaam herstelt en op kracht blijft.
STRAS

Effect van straling

Elektromagnetische straling en vooral 5G straling is overal om ons heen in onze Westerse wereld en het neemt alleen maar toe. Dit ondermijnt je immuunsysteem, lichaamseigen frequenties en energieniveau.
Meer informatie: Stichting EHS

Hoe werkt de STRAS

De eerste 14 dagen van gebruik leert de STRAS je lichaam kennen om zich te kunnen afstemmen op jouw lichaamseigen frequenties. De STRAS wordt gedragen in een broekzak, sok, panty, BH of rond je nek (er zit een lusje aan het hoesje). Wil je progressie meten? Raadpleeg een arts die werkt met bioresonantie en laat je meten voordat je de STRAS gaat dragen, dan na één maand en daarna drie maandelijks.
emv bescherming
Laatste update:

Wie zijn onze klanten?

Volwassenen die hun gezondheid serieus nemen en te maken hebben met ADHD, ADD, stress-klachten, slaapproblemen, een verlaagd libido, weinig energie, aanhoudende vermoeidheid en andere EHS-klachten. De andere grote groep klanten koopt de STRAS om zich preventief te beschermen tegen elektromagnetische straling.

Ouders

Bewuste ouders die beseffen dat straling de mogelijke (mede)oorzaak is van ADHD, ADD, autisme en gezondheidsproblemen bij kinderen. Meer informatie door drs. K.M.W. Janssen.

Hoe jezelf beschermen tegen straling?

Bescherming tegen elektromagnetische straling en straling tegenhouden kan door in een ‘kooi van Faraday’ te leven. Dit is niet realistisch en daarom is het praktischer om een beschermend veld rond je lichaam te maken. Binnen dit veld kan jouw immuunsysteem zich kan herstellen en verbeteren. Daarnaast kan je cel-communicatie weer goed functioneren en je energieniveau weer op peil komen.

Demping

Een aanvullend effect wat de STRAS biedt is een demping van de elektromagnetische straling met 30% – 40%. Dit is afhankelijk van de stralingsbron.

Beschermhoesje

Voor het dragen op de blote huid is de STRAS voorzien van een hoesje, wat je makkelijk kunt plaatsen.

STRAS SPACE (NIEUW !!!)

De STRAS SPACE is ontwikkeld op verzoek van onze klanten, omdat zij kinderen, leerlingen, werknemers en klanten willen beschermen. Dit doen ze met de STRAS SPACE. Deze creëert een beschermend veld en geeft het gevoel van zoals het leven was zonder onnatuurlijke elektromagnetische straling.

De STRAS SPACE plaats je in huis, in de klas, op kantoor, je (elektrische) auto, wijnkelder waarbij deze een beschermend veld van 12 meter creëert. De STRAS SPACE gebruikt de elektromagnetische straling om het beschermend te veld te kunnen maken, waardoor er een demping van ±80% – 90% ontstaat. Dit is afhankelijk van de frequentie waarop de straling wordt uitgezonden.

Qua bescherming is de persoonlijke STRAS veel  beter, omdat deze de persoonlijke frequenties van de gebruiker heeft leren kennen. Hierdoor ontstaat er een optimalere bescherming.
De STRAS SPACE introductieprijs is tijdelijk € 998,- inclusief BTW en verzendkosten. STRAS gebruikers kunnen € 50,- korting  aanvragen via servicedesk(at)emvbescherming.nl.
STRAS SPACE

EMV Bescherming

Internationaal hoofdkantoor
Steenweg op Antwerpen 71 b2
2300 Turnhout

KvK/HRT: 93203
BTW-nr: NL8119.29.991.B01
BTW-nr: BE0477.096.280

Internationale servicedesk

Openingsuren:
Ma. t/m Vr. van 09.00 – 17.00 uur (CET)
Zaterdag en Zondag gesloten

Telefoon: +31 (0)85 – 88 81 005
Mail: servicedesk(at)emvbescherming.nl

 

Wat beschermt tegen straling,  jezelf beschermen tegen straling, hoe kan ik me beschermen tegen straling, hoe kan ik me beschermen tegen elektromagnetische straling.