Anti-aging met STRAS

Anti-aging wat is het?

Anti-aging is het vertragen van de zichtbaarheid van het verouderingsproces.

Wetenschappelijk

Wereldwijd wordt veel onderzoek gedaan naar verouderingsprocessen in ons lichaam. Inmiddels is duidelijk dat elektromagnetische straling een negatief effect heeft op de celdeling en celcommunicatie.

Medisch

Binnen de medische wereld is anti-aging het detecteren, voorkomen en behandelen van ouderdomsziektes. Veel van deze ziektes worden gestimuleerd door elektromagnetische straling en vallen onder EHS-klachten.
Meer informatie: Stichting EHS

Waarom anti-aging?

Over de hele wereld willen mensen het verouderingsproces vertragen. We willen allemaal vitaal oud worden. Bij anti-aging gaat het om meer dan alleen een strakke huid. We hebben het over  optimale celdeling, celvernieuwing en celcommunicatie.
De STRAS helpt hierbij door de creatie van het beschermend veld tegen elektromagnetische straling.

Hoe jezelf beschermen tegen straling?

De STRAS gebruikt elektromagnetische straling om een gepersonaliseerd beschermend veld rond je lichaam te maken ongeacht waar je bent. Zo is de STRAS de meest praktische en duurzame bescherming.
Bescherming tegen elektromagnetische straling en straling tegenhouden kan door in een ‘kooi van Faraday’ te leven. Dit is niet realistisch en daarom is het praktischer om een beschermend veld rond je lichaam te maken. Binnen dit veld kan jouw immuunsysteem zich kan herstellen en verbeteren. Daarnaast kan je cel-communicatie goed functioneert en je energieniveau weer op peil komen.
De eerste 14 dagen van gebruik leert de STRAS je lichaam kennen om zich te kunnen afstemmen op jouw lichaamseigen frequenties. De STRAS wordt gedragen in een broekzak, sok, panty of BH.

Demping

De STRAS zorgt ook voor de demping van elektromagnetische straling met 30% – 40% afhankelijk van de stralingsbron.
Voor het dragen op de blote huid is de STRAS voorzien van een hoesje, wat je makkelijk kunt plaatsen.

FEITEN

52% van bevolking is elektrogevoelig
3%  van bevolking heeft EHS-klachten
De STRAS biedt levenslang een beschermend veld waarbinnen je lichaam zich kan herstellen, verbeteren en op kracht kan blijven.
STRAS
Prijs tijdelijk € 395,- inclusief BTW en verzending. Normaal € 499,- inclusief BTW.

STRAS SPACE (NIEUW !!!)

De STRAS SPACE is ontwikkeld op verzoek van onze klanten, omdat zij kinderen, leerlingen, werknemers en klanten willen beschermen. Dit doen ze met de STRAS SPACE. Deze creëert een beschermend veld en geeft het gevoel van zoals het leven was zonder onnatuurlijke elektromagnetische straling.
De STRAS SPACE plaats je in huis, in de klas, op kantoor, je (elektrische) auto, wijnkelder waarbij deze een beschermend veld van 12 meter gaat creëert.
Qua bescherming is de persoonlijke STRAS veel  beter, omdat deze de persoonlijke frequenties van de gebruiker heeft leren kennen. Hierdoor ontstaat er een optimalere bescherming.
De STRAS SPACE introductieprijs is tijdelijk € 998,- inclusief BTW en verzendkosten. STRAS gebruikers kunnen € 50,- korting  aanvragen via servicedesk(at)emvbescherming.nl.
STRAS SPACE

EMV Bescherming

Internationaal hoofdkantoor
Steenweg op Antwerpen 71 b2
2300 Turnhout

KvK/HRT: 93203
BTW-nr: NL8119.29.991.B01
BTW-nr: BE0477.096.280

Internationale servicedesk

Openingsuren:
Ma. t/m Vr. van 09.00 – 17.00 uur (CET)
Zaterdag en Zondag gesloten

Telefoon: +31 (0)85 – 88 81 005
Mail: servicedesk(at)emvbescherming.nl