REVIEWS van STRAS-gebruikers

"Jouw Gezondheid is Jouw Leven"

Leven met straling

Hoe kan ik leven met straling? Hoe kan ik werken als WiFi, 5G en DECT-telefoons aan de ‘norm’ voldoen? Hoe kan ik mij beschermen? Dit waren vragen die ik mij als gedragstherapeut regelmatig stelde. Mijn patiënten stelden me vaak dezelfde vragen en ik besloot om de STRAS aan te schaffen en te testen. Voor mij is er één remedie, STRAS.

Els Slaats, 36 jaar, Heist-op-den-Berg

Stop chronische hoofdpijn, migraine en pijnlijke menstruatie

Via mijn huisarts ben ik in contact gekomen met EMV Bescherming. Hij is zelf elektrohypersensitief en heeft veel baat bij zijn STRAS. Zelf ben ik niet zo stralingsgevoelig, maar het zette me wel aan het denken. Aanvankelijk vroeg ik telkens om een voorschrift voor slaapmedicatie en schreef hij diverse middelen voor, telkens met de waarschuwing dat dit niet door kon blijven gaan. Eigenlijk was ik heel sceptisch over de STRAS, maar de woorden van mijn huisarts bleven in mijn hoofd spelen… Als ik dan eindelijk de slaap kon vatten, moest ik er ’s nachts meerdere keren uit om naar het toilet te gaan. Zelden werd ik uitgerust wakker.

Sinds 1,5 jaar gebruik ik nu mijn STRAS en slaap de hele nacht door, ook van rusteloze benen heb ik veel minder last. Doordat ik goed slaap, kan ik beter functioneren en geniet ik meer van het leven.

Kathleen Mertens, 43 jaar, Herentals

Beter slapen en uitgerust opstaan

Mijn familieleden hebben allen corana gekregen. Als enige heb ik het niet gekregen. De STRAS heeft mijn immuunsysteem versterkt, ik ben heel dankbaar.

Chloë van Remundt, Horst

Stress, onrust, angsten en vermoeidheid

Sinds twee jaar zijn Anne-Marie en ik een koppel. In het begin was het vooral wennen, omdat je meer dan tien jaar alleen hebt gewoond. Ik wist van haar hooggevoeligheid, onrust, angsten, vermoeid waardoor ze vaak prikkelbaar is. Ik was verliefd en wilde het beste voor mijn ‘meisje’ en sprak erover met een goede vriend. Hij was 20 jaar geleden al bezig met bewustzijn en energieën.

Zo had hij het ook over EHS. Hier had ik nog nooit van gehoord, dus zoeken op het internet. Anne-Marie heeft EHS-klachten was mijn ontdekking en zo kwam ik op het spoor van de STRAS. Voor ons beiden kocht ik een STRAS. Al heel snel verdwenen de eerste klachten bij Anne-Marie, staat zij positiever in het leven en heb géén psoriasis meer.

Eric, 50 jaar, Almkerk

Verminderd libido

Het is niet vanzelfsprekend om in een review te schrijven over je liefdesleven. Het is een delicaat onderwerp en mijn man wilde er aanvankelijk niet van weten. Vooral omdat het over zijn lusteloosheid gaat. Niet omdat de liefde op is, maar vooral omdat zijn geslachtsdeel de stress niet meer aan kon. Althans dat is wat verschillende artsen ons jaren lang vertelde. 

Totdat we zes weken op vakantie waren in Thailand, zonder stress en nog altijd géén ‘beweging’. Beiden lopen we tegen de 40 en ik begon voor mezelf de Met mijn onvervulde verlangen ging ik op zoek om uiteindelijk uit te komen bij de STRAS. 

Op de site van EMV Bescherming heb ik een STRAS besteld voor mijn man zijn verjaardag. Eerst dacht hij dat het een cadeautje was voor mijzelf, vanwege de vorm. Nadat hij de STRAS een maand gebruikte zag je de eerste tekenen van herstel. 

Inmiddels hebben we weer een gezond liefdesleven en heb ik voor mijzelf ook een STRAS gekocht om mij preventief te beschermen tegen straling.

Linda V., Amsterdam

ADHD, ADD, autisme en gezondheidsproblemen

De uitleg van drs. K.M.W. Janssen geeft meer inzicht in de effecten op kinderen. Meer informatie: kinderen

Anti-Aging

In de Verenigde Staten wordt de STRAS ook gezien als een ‘anti-aging’ product. Doordat ons lichaam binnen het beschermend veld optimaal kan functioneren, draagt deze bij aan een positief gevoel van welzijn.

EMV Bescherming

Internationaal hoofdkantoor
Steenweg op Antwerpen 71 b2
2300 Turnhout

KvK/HRT: 93203
BTW-nr: NL8119.29.991.B01
BTW-nr: BE0477.096.280

Internationale servicedesk

Openingsuren:
Ma. t/m Vr. van 09.00 – 17.00 uur (CET)
Zaterdag en Zondag gesloten

Telefoon: +31 (0)85 – 88 81 005
Mail: servicedesk(at)emvbescherming.nl

EHS