VEEL GESTELDE VRAGEN

Waarom koopt men een STRAS?

Onze klanten hebben zich verdiept in diverse oplossingen. De doorslag om een STRAS te kopen is dat de bescherming ‘maatwerk’ is, dus volledig afgestemd op hun lichaam. Daar komt bij dat ze geen ‘gedoe’ hebben met het opladen en ontladen, omdat de STRAS overal ter wereld werkt en zich aanpast aan de intensiteit van de stralingsdreiging. Uitgangspunt bij de ontwikkeling van de STRAS zijn Schumannfrequenties.

Wat is effect op mijn lichaam?

De STRAS biedt een op jouw lichaam ingesteld beschermend veld met in de natuur aanwezige ‘zachte’ frequenties. Zo kan je lichaam herstellen en zich beschermen tegen elektromagnetische straling. Concreet hebben we het over de verbetering van de  celcommunicatie, herstel van lichaamseigen frequenties, na herstel het onder ondersteunen van je immuunsysteem en zelf herstellend vermogen van je lichaam. Je lichaam staat al jaren onder druk van elektromagnetische straling en kan nu tot rust komen. Dit is waardoor er tijdelijk ontgiftingsverschijnselen kunnen ontstaan.
Er was een tijd dan de mens alleen aardstralen en wateraders tegenkwam. De lichaamseigen frequenties waren in balans, de cellen konden goed communiceren, het zelfherstellend vermogen en immuunsysteem functioneerden goed… Het veld wat de STRAS creëert een omgeving zoals het vroeger was voordat er onnatuurlijke elektromagnetische straling was. Dit zorgt ervoor dat je lichaam zich kan herstellen en versterken.

Hoe hou je meer exemplaren uit elkaar?

Wanneer er meerdere exemplaren van de STRAS in één gezin actief zijn, kun je ze voorzien van een klein beetje gekleurde nagellak aan één van de uiteinden. Door voor iedere gebruiker een andere kleur aan te brengen blijft duidelijk welke STRAS van wie is.

Is STRAS alleen te gebruiken als bescherming?

De STRAS heeft twee functies. Voor degene persoon die (nog) geen EHS- of COVID-klachten heeft en deze wenst te voorkomen spreken we over een bescherming. Heb jij EHS-klachten en loop je al een hele tijd bij de dokter met ‘vage’ klachten die worden toegeschreven aan stress of wat dan ook, dan heeft de STRAS een curatieve werking.

Wat zit er in de STRAS?

De STRAS bestaat uit samenwerkende microtechnologie. Wat er exact wordt gebruikt, beschrijven we niet vanuit concurrentie oogpunt.

Kan ik de STRAS om nek hangen?

Aan het hoesje zit een lusje om een touwtje, bandje doorheen te doen of om aan een ketting te hangen.

Geen internetbankieren hoe ik bestellen?

Je kunt een mail sturen met daarin jouw adresgegevens en ook wie de STRAS gaat gebruiken. Vervolgens ontvang je van onze boekhouding een factuur. Zodra de betaling op onze rekening is bijgeschreven gaan we je STRAS maken. Ongeveer een week nadat wij de betaling hebben ontvangen, wordt je STRAS toegestuurd.

STRAS ten opzichte van COVID-19?

In de praktijk is gebleken dat STRAS-gebruikers veel minder vaak ziek zijn, dan mensen zonder STRAS. Doordat je weerstand optimaal is, ben je minder vatbaar voor allerlei virussen. En als je positief test, dan heb je geen of zeer milde klachten. COVID-19 heeft dit heel goed duidelijk gemaakt.

Is er terugbetaling of tegemoetkoming?

Afhankelijk van de ziektekostenverzekering waarbij jullie zijn aangesloten is er een tegemoetkoming in de kosten van de STRAS of STRAS SPACE. Op de afrekenpagina kun je in het veld ‘Extra informatie’ aangeven dat een factuur nodig is voor de ziektekostenverzekering.
Het is belangrijk voor onze financiële afdeling om jullie aansluitingsnummer, rijksregisternummer of BSN te vermelden, zodat zij de factuur voor jullie kunnen opstellen.

Hoe herkend de STRAS mijn lichaam?

Wat neemt de STRAS waar, zodat deze zich kan instellen op mijn lichaam? Een mens is zelf ook een  elektromagnetisch wezen. Alle organen en cellen hebben hun eigen frequenties. Deze worden door ons lichaam uitgezonden en zijn meetbaar. Een aantal frequenties heeft ieder mens  en er zijn eigen kernfrequenties die uniek zijn. Het zijn deze frequenties die door de STRAS worden waargenomen en opgeslagen in de eerste 14 dagen van de trainingsperiode. Dit maakt dat een STRAS voor jouw lichaam een uniek beschermingsveld kan creëren.

Allergisch voor nikkel, wat nu?

De behuizing van de STRAS is gemaakt van RVS 403, waarin een minimale hoeveelheid nikkel zit. We kunnen niet stellen dat er 100% geen nikkel inzit. Er zijn STRAS-gebruikers met de allergie voor nikkel die totaal geen last ondervinden. Sinds 1 februari 2022 wordt de STRAS met een beschermhoesje geleverd, zodat het metaal niet direct op de huid zit.

Zijn er speciale voorwaarden voor mensen in de zorg en essentiële beroepen?

Om iedereen die zich nu wenst te beschermen tegen COVID hebben we de prijzen tijdelijk verlaagd. Voor artsen en therapeuten gelden er altijd andere voorwaarden.

Werkt de STRAS direct?

De STRAS werkt direct beschermend zodra jij deze in gebruik neemt. Na 14 dagen heeft deze jouw persoonlijke frequenties leren kennen en wordt de bescherming nog krachtiger.
STRAS

Voel ik mijn klachten direct verdwijnen?

In algemene zin ‘Ja’, maar de ene klacht is de andere niet. En ook de tijdsduur dat je de klachten hebt zijn bepalend voor het waarneembaar effect. De werking is sowieso verzachtend en op subtiele wijze kan het zijn dat je klachten volledig verdwijnen. Er zijn aandoeningen zoals kanker in een vergevorderd stadium die onomkeerbaar zijn, waar de STRAS niet meer helpt. Wel kan de STRAS ook hier verlichting brengen, omdat je vaak te maken hebt met combinatieklachten.

Waarom zou ik een STRAS kopen in plaats van edelstenen?

Kies je voor gemak en constante actieve werking, ongeacht waar je bent dan kies je voor een STRAS. Edelstenen kunnen bescherming bieden en zijn gelimiteerd in hun mogelijkheden bij een sterkere straling. Je dient een hele collectie edelstenen te kopen en deze tijdig te reinigen en weer op te laden. In de praktijk wordt dit niet of onvoldoende gedaan en raken de edelstenen verzadigd. Hierdoor werkt het niet meer of onvoldoende. Als je alle edelstenen optelt die je nodig hebt voor een redelijke bescherming, dan overschrijd je het aankoopbedrag van de STRAS. 

De STRAS heeft geen onderhoud nodig, werkt altijd en sterker bij een sterker stralingsveld.

EMV Bescherming

Internationaal hoofdkantoor
Steenweg op Antwerpen 71 b2
2300 Turnhout

KvK/HRT: 93203
BTW-nr: NL8119.29.991.B01
BTW-nr: BE0477.096.280

Internationale servicedesk

Openingsuren:
Ma. t/m Vr. van 09.00 – 17.00 uur (CET)
Zaterdag en Zondag gesloten

Telefoon: +31 (0)85 – 88 81 005
Mail: servicedesk(at)emvbescherming.nl

EHS