De meeste vragen die wij krijgen vindt je op deze pagina en hebben we tevens beantwoord:

   1. Biedt STRAS  bescherming tegen Coranavirus COVID-19?
    Antwoord: De STRAS helpt je immuunsysteem te versterken. Dat wil niet zeggen dat je geen Corona kunt krijgen, maar je overlevingskansen zijn wel groter. Mensen die overlijden aan Corona hebben doorgaans een onderliggende ziekte. Het kan zijn dat deze mensen elektrogevoelig waren zonder het zelf te weten, waardoor zij verdoken EHS-klachten hadden. 
   2. Is de STRAS alleen te gebruiken als bescherming?
    Antwoord: De STRAS heeft eigenlijk twee functies. Voor degene persoon die (nog) geen EHS-klachten heeft en deze wenst te voorkomen spreken we over een bescherming. Heb jij EHS-klachten en loop je al een hele tijd bij de dokter met ‘vage’ klachten die worden toegeschreven aan stress of wat dan ook, dan heeft de STRAS een curatieve werking.
   3. Wat verstaan jullie onder curatieve werking?
    Antwoord: Curatief betekent letterlijk genezend. Afhankelijk van wat je klachten zijn kunnen deze sterk verminderen of zelfs volledig afnemen. Het wil niet zeggen dat je genezen bent, want de oorzaak wordt niet weggenomen, want dat is de (on)natuurlijke elektromagnetische straling. Je wordt wel beschermd en vanuit die optiek spreken we over een curatieve werking.
   4. Werkt de STRAS direct?
    Antwoord: De STRAS werkt direct beschermend zodra jij deze in gebruik neemt. Na 14 dagen heeft deze jouw persoonlijke frequenties leren kennen en wordt de bescherming nog krachtiger.
   5. Voel ik mijn klachten direct verdwijnen?
    Antwoord: In algemene zin ‘Ja’, maar de ene klacht is de andere niet. En ook de tijdsduur dat je de klachten hebt zijn bepalend voor het waarneembaar effect. De werking is sowieso verzachtend en op subtiele wijze kan het zijn dat je klachten volledig verdwijnen. Er zijn aandoeningen zoals kanker in een vergevorderd stadium die onomkeerbaar zijn, waar de STRAS niet meer helpt. Wel kan de STRAS ook hier verlichting brengen, omdat je vaak te maken hebt met combinatieklachten.
   6. Waarom zou ik een STRAS kopen in plaats van edelstenen?
    Antwoord: Kies je voor gemak en constante actieve werking, ongeacht waar je bent dan kies je voor een STRAS. Edelstenen kunnen bescherming bieden en zijn gelimiteerd in hun mogelijkheden bij een sterkere straling. Je dient een hele collectie edelstenen te kopen en deze tijdig te reinigen en weer opladen. In de praktijk wordt dit niet of onvoldoende gedaan en raken de edelstenen verzadigd. Hierdoor werkt het niet meer of onvoldoende. Als je alle edelstenen optelt die je nodig hebt voor een redelijke bescherming, dan overschrijd je het aankoopbedrag van de STRAS. De STRAS heeft geen onderhoud nodig, werkt altijd en sterker bij een sterker stralingsveld.
   7. Kan ik edelstenen combineren met de STRAS?
    Antwoord: Je kunt edelstenen combineren met de STRAS, echter deze kunnen de goede werking van de STRAS verstoren. De meer technische uitleg, er kan destructieve interferentie ontstaan. Conclusie:’Het is beter om niet te combineren…’
   8. Waarom een streng retourbeleid?
    Antwoord: Het kopen van een STRAS is iets anders dan het aankopen van een paar schoenen online. Je koopt een STRAS heel bewust voor de rest van je leven en deze wordt speciaal voor jou gemaakt. Als je niet 100% overtuigt bent, dan hebben we liever niet dat je bestelt. De tijd die we aan jouw STRAS besteden hadden we beter aan iemand anders zijn of haar STRAS besteedt terwijl die nu dient te wachten. Wij hebben alleen serieuze klanten en daarom geven we levenslange garantie.