BESCHERM JE LICHAAM EN GEEST MET STRAS

BESCHERMING TEGEN 5G STRALING

Bescherming tegen 5G straling is mogelijk met de STRAS. Deze biedt bescherming door rond je lichaam een beschermend veld van 3 meter te maken. Het is voldoende om jouw STRAS bij je te dragen in een broekzak of BH.

STRAS

Werking

De STRAS gebruikt straling als energiebron om het beschermend veld te kunnen maken. Hoe sterker de straling, hoe harder de STRAS werkt. Binnen het beschermend veld reageert je lichaam als in de tijd toen straling nog niet bestond.

Gepersonaliseerd

De STRAS wordt met de hand gemaakt waarbij numerologische kenmerken worden toegekend, bedacht door Pythagoras. Daarna ga jij je STRAS gebruiken en leert deze de eerste 14 dagen jouw lichaam (her)kennen.

Herstel

Binnen het beschermend veld herstelt, verbeterd en versterkt je immuunsysteem. Dit geldt ook voor de celcommunicatie en je lichaamseigen frequenties (chakra’s). Dit ter voorkoming of verzachting van EHS gerelateerde gezondheidsklachten.t

COVID-19

Je immuunsysteem versterken en sterk houden, dat is wat de COVID-19 pandemie heeft geleerd. Het is in de praktijk aangetoond dat 99,9% van alle STRAS-gebruikers geen Corona heeft gekregen. Ondanks dat men leeft tussen zieke familieleden, medewerkers of collega’s.

Bewust leven

De meeste STRAS-gebruikers zijn mensen die bewust leven en zich afvragen waarom zij een vaccin nodig zouden hebben? Het is wenselijk om een vaccinatievrijstelling te krijgen wanneer men de STRAS gebruikt.

EHS

Ruim 52% van de Nederlanders en Belgen zijn elektrogevoelig waarvan 3% (erkend) EHS heeft. Deze elektrohypersensitiviteit of elektroallergie leidt tot lichamelijke en geestelijke klachten welke wordt veroorzaakt door ongezonde straling. 

Denk je niet elektrogevoelig te zijn? Het gebruik van een STRAS werkt preventief en geeft meer energie. 

Meer informatie over: EHS-klachten

TOEKOMST

Hoe de toekomst eruit ziet weet niemand. Wat we wel weten is dat elektromagnetische straling zal toenemen. Of het 5G-, 6G- of 7G-straling is, we dienen te werken tegen straling om een goede gezondheid te krijgen en houden. De STRAS is er klaar voor.

EMV Bescherming

Internationaal hoofdkantoor
Steenweg op Antwerpen 71 b2
2300 Turnhout

KvK/HRT: 93203
BTW-nr: NL8119.29.991.B01
BTW-nr: BE0477.096.280

Internationale servicedesk

Openingsuren:
Ma. t/m Vr. van 09.00 – 17.00 uur (CET)
Zaterdag en Zondag gesloten

Telefoon: +31 (0)85 – 88 81 005
Mail: servicedesk(at)emvbescherming.nl

betalingsmogelijkheid bescherming tegen 5g straling