BESCHERMING TEGEN 5G STRALING

Bescherming tegen 5g straling

5G straling tegenhouden kan niet, toch heb je met de STRAS de beste bescherming tegen 5G straling.

Wie zijn onze klanten?

Volwassenen met ADHD, ADD, stress-klachten, slaapproblemen, een verlaagd libido, weinig energie, aanhoudende vermoeidheid en andere EHS-klachten. De andere grote groep klanten koopt de STRAS om zich preventief te beschermen tegen 5G straling.

Ouders

Bewuste ouders die beseffen dat 5G straling de mogelijke (mede)oorzaak is van ADHD, ADD, autisme en gezondheidsproblemen bij kinderen. Meer informatie door drs. K.M.W. Janssen.

Hoe beschermen tegen 5G?

Hoe bescherm je jezelf tegen 5G? Je kunt 5G straling tegenhouden door in een ‘kooi van Faraday’ te gaan leven. De STRAS biedt de mogelijkheid om jezelf te beschermen tegen 5G.
De STRAS gebruikt 5G-straling om een gepersonaliseerd beschermend veld rond je lichaam te maken ongeacht waar je bent. Daardoor biedt de STRAS de meest praktische en duurzame vorm van bescherming.

5G bescherming met STRAS

Binnen het beschermend veld bevindt je lichaam zich in een ‘neutrale’ zone zonder 5G stralingsinvloeden. Zo kunnen je immuunsysteem, lichaamseigen frequenties en energieniveau zich herstellen en blijft op kracht. Heb je EHS-klachten, dan zullen deze verzachten of verdwijnen afhankelijk van het soort klachten.

Demping

De eerste 14 dagen van gebruik leert de STRAS je lichaam kennen om zich te kunnen afstemmen op jouw lichaamseigen frequenties. De STRAS wordt gedragen in een broekzak, sok, panty of BH.
De STRAS zorgt tevens voor een demping van de 30% – 45% van de 5G-straling.
Voor het dragen op de blote huid is de STRAS voorzien van een hoesje, wat je makkelijk kunt plaatsen.

FEITEN

52% van bevolking is elektrogevoelig
3%  van bevolking heeft EHS-klachten
De STRAS biedt levenslang een beschermend veld waarbinnen je lichaam zich kan herstellen, verbeteren en op kracht kan blijven.
meer energie krijgen
Prijs tijdelijk € 395,- inclusief BTW en verzending. Normaal € 499,- inclusief BTW.

STRAS SPACE (NIEUW !!!)

De STRAS SPACE is ontwikkeld op verzoek van onze klanten, omdat zij kinderen, leerlingen, werknemers en klanten willen beschermen. Dit doen ze met de STRAS SPACE. Deze creëert een beschermend veld en geeft het gevoel van zoals het leven was zonder onnatuurlijke elektromagnetische straling.
De STRAS SPACE plaats je in huis, in de klas, op kantoor, je (elektrische) auto, wijnkelder waarbij deze een beschermend veld van 12 meter gaat creëert.
Qua bescherming is de persoonlijke STRAS veel  beter, omdat deze de persoonlijke frequenties van de gebruiker heeft leren kennen. Hierdoor ontstaat er een optimalere bescherming.
De STRAS SPACE introductieprijs is tijdelijk € 998,- inclusief BTW en verzendkosten. STRAS gebruikers kunnen € 50,- korting  aanvragen via servicedesk(at)emvbescherming.nl.
STRAS SPACE

EMV Bescherming

Internationaal hoofdkantoor
Steenweg op Antwerpen 71 b2
2300 Turnhout

KvK/HRT: 93203
BTW-nr: NL8119.29.991.B01
BTW-nr: BE0477.096.280

Internationale servicedesk

Openingsuren:
Ma. t/m Vr. van 09.00 – 17.00 uur (CET)
Zaterdag en Zondag gesloten

Telefoon: +31 (0)85 – 88 81 005
Mail: servicedesk(at)emvbescherming.nl