Meer energie krijgen met STRAS

Meer energie krijgen?

Meer energie krijgen doe je door de STRAS bij je te dragen en je te beschermen tegen de schadelijke effecten van elektromagnetische straling.

Effect van straling

Elektromagnetische straling is overal om ons heen in onze Westerse wereld en het neemt alleen maar toe. Dit ondermijnt je immuunsysteem, lichaamseigen frequenties en energieniveau. Hierdoor ontstaan eerst vage klachten die bij langdurige blootstelling aan elektromagnetische straling overgaan in EHS-klachten.
Meer informatie: Stichting EHS

Hoe jezelf beschermen tegen straling?

Elektromagnetische straling tegenhouden kan door in een ‘kooi van Faraday’ te leven. Dit is niet realistisch en daarom is het praktischer om een beschermend veld rond je lichaam te maken.
Binnen dit veld kan jouw immuunsysteem zich kan herstellen en verbeteren. Daarnaast kan je cel-communicatie goed gaan functioneren en komt je energieniveau weer op peil.
De STRAS maakt het beschermend veld rond je lichaam door de aanwezige elektromagnetische straling te gebruiken. De straling wordt gebruikt om een stroompje op te wekken wat nodig is om beschermend veld te maken.
Is er geen elektromagnetische straling, dan hoeft de STRAS ook geen beschermend veld te maken. Door deze manier van werken is de STRAS de meest praktische en duurzame bescherming.
De eerste 14 dagen van gebruik leert de STRAS je lichaam kennen om zich te kunnen afstemmen op jouw lichaamseigen frequenties. De informatie wordt opgeslagen in een microchip die in de STRAS zit. De STRAS wordt gedragen in een broekzak, sok, panty of BH.

Demping

De STRAS zorgt ook voor de demping van elektromagnetische straling met 30% – 40% afhankelijk van de stralingsbron.
Voor het dragen op de blote huid is de STRAS voorzien van een hoesje, wat je makkelijk kunt plaatsen.

Anderen zochten op:

  • Hoe krijg ik meer energie
  • Hoe meer energie krijgen
  • Hoe krijg je meer energie in de ochtend

FEITEN

52% van bevolking is elektrogevoelig
3%  van bevolking heeft EHS-klachten
De STRAS biedt levenslang een beschermend veld waarbinnen je lichaam zich kan herstellen, verbeteren en op kracht kan blijven.
STRAS
Prijs tijdelijk € 395,- inclusief BTW en verzending. Normaal € 499,- inclusief BTW.

EMV Bescherming

Internationaal hoofdkantoor
Steenweg op Antwerpen 71 b2
2300 Turnhout

KvK/HRT: 93203
BTW-nr: NL8119.29.991.B01
BTW-nr: BE0477.096.280

Internationale servicedesk

Openingsuren:
Ma. t/m Vr. van 09.00 – 17.00 uur (CET)
Zaterdag en Zondag gesloten

Telefoon: +31 (0)85 – 88 81 005
Mail: servicedesk(at)emvbescherming.nl